Hallo en welkom bij Tiny Dutch!.

Tiny Dutch is een online webshop waar je al je hippe en unieke babykleding & peuterkleding kan kopen.

Bij TinyDutch hebben we duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. De kleding die wij verkopen komt uit Nederland en wordt met de hand gemaakt en of bedrukt, je koopt dus een verantwoord product van goede kwaliteit. Onze kinderkleding wordt met veel liefde gemaakt en dit zie je terug aan de kwaliteit.

Veel kleding die in Nederlandse winkels ligt, komt uit lage lonen landen waar onder slechte arbeidsomstandigheden wordt geproduceerd. De vrouwen en de mannen die werken in de fabrieken en naaiateliers maken extreem lange werkdagen, worden zwaar onderbetaald en werken in ongezonde omstandigheden.

Duurzaamheid. Vandaag de dag een onderwerp waar steeds meer om te doen is. Op welk gebied dan ook. Ook binnen de (kinder)mode wordt duurzaamheid steeds belangrijker en komt er meer vraag naar duurzame kinderkleding merken. Kinderkleding merken die in het proces van productie aandacht besteden aan onderwerpen als mens en milieu. Ontvangt de maker van het kledingstuk een leefbaar loon? Zijn de werk omstandigheden menselijk en wenselijk? En hoe wordt er omgegaan met afvalstoffen / milieu?

Wanneer je bij TinyDutch jouw kinderkleding koopt ondersteun je bij de lokale Nederlandse kledingmarkt.  Heb je nog vragen, stel je vraag hier en we nemen snel contact met je op!. 

          Veel shop plezier!.  x Tiny Dutch. 

 

online baby kleding kopen

 

 

© 2017 - 2022 TINY DUTCH | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel